Sunday, February 12, 2017

[KPOP] Soulmatekshop 1st Mini Giveaway


Assalamualaikum and hai.
Hari ni Izzah nak promote satu giveaway yang soulmatekshop ni buat.
So, for those yang into kpop or lebih spesifik, INSPIRIT tapi masih belum ada album Infinite F ni, jom lah join.

ig shop ni baru lagi. Diusahakan oleh one of my friend.
Jom lah support! tehee...

Oh,giveaway ni dijalankan di instagram tau.
So, korang kena join through your instagram :)
Kalau ramai ramai join, mungkin prize akan tambah lagi.

Mari pakat pakat ajak kawan kawan korang join tau!

(MALAYSIAN ONLY)
For Infinite L's upcoming birthday, We will be giving away our Infinite F japanese extra album!
RULES :
🍓Follow @soulmatekshop
🍓Repost this picture once only.
🍓Use hashtag #soulmatekshop1stga #kpopgiveaway #kpopgiveawaymalaysia.
🍓Tag us and 3 of your friends and encourage them to join too! . We want to see INSPIRIT! (as one of the admins is an Inspirit 🙊)
🍓Comment "done" and we will like your comment to confirm your participation.
🌞BE ACTIVE pls .

Giveaway will end 13th March (L's birthday). Winner will pick randomly.
If many participants, maybe we will add more prizes.
Do support us! 

klik untuk join. SELAMAT MENCUBA! 

Izzah Isa ❤

Twitter/Instagram :  @chizahchii | @chizahchii
For kpoppers only : @byisquare

Pencarian Bloglist Mac 2017 by FWS


Assalamualaikum and hai :)
I'm back and joined Pencarian Bloglist Mac 2017 by FWS.
Jom join :)

klik banner untuk join!
Okey mari mari mari....

Izzah Isa ❤

Twitter/Instagram :  @chizahchii | @chizahchii
For kpoppers only : @byisquare


Sunday, February 05, 2017

Giveaway : Happy Birthday Aireen!


Assalamualaikun and hai! 
Izzah baru balik dari kampung. 
Well,  kenduri kahwin.  Biasalah. 

Haritu blogwalking and ternampak satu post tentang giveaway. 
Why not i try kan? 

Alhamdulillah, saya dah ikut semua syarat yg dikemukakan. 
Cuma saya tak faham yg no.10.
Letak dalam bloglist?  Saya takde bloglist. 
Do inform me ye kalau ada penyelesaian. 
Almaklumlah baru buat comeback 😂
*okey dah tahu hehe* 

So,  goodluck kepada semua yang join terutamanuya diri saya ni haha
Terima kasih kepada penganjur dan sponsors. 
Really appreciate it. 

KLIK BANNER UNTUK JOIN

SENARAI HADIAH YANG MENARIK DARIPADA ELSA & PARA SPONSOR UNTUK ANDA MENANGI!

Nature Republic Essence x 1 pemenang
Topup RM 5 x 1 pemenang

Bloglist selama 3 bulan x 5 pemenang

Topup RM 5 x 2 pemenang

Review Blog & Bloglist selama 2 bulan x 2 pemenang

5. Junzie
Topup RM 30 x 2 pemenang

Topup RM 5 x 2 pemenang

7. Sarah
Bloglist selama 2 bulan x 5 pemenang

8. Syaz
Topup RM 5 x 2 pemenang

9. Liyana
Review Blog & Igshop (jika ada, sponsor akan review igshop anda di instagram beliau) x 3 pemenang

Topup RM 10 x 2 pemenang

11. Farrah
Topup RM 5 x 2 pemenang

Bantal Burung Hantu x 1 pemenang
Topup RM 5 x 1 pemenang

Topup RM 5 x 2 pemenang
Bloglist selama 2 bulan x 5 pemenang

Tunai RM 10 x 2 pemenang

Tunai RM 10 x 2 pemenang

Dreamcatchers x 2 pemenang

17. HADIAH MISTERI DARI ELSA x 1 PEMENANG

Jika penyertaan kurang daripada bilangan seperti yang dicari, kemungkinan seorang pemenang boleh menang banyak hadiah. Siapa tahu kan hehe. AYUH PAKAT RAMAI RAMAI UNTUK JOIN! KLIK BANNER

Izzah Isa ❤

Twitter/Instagram :  @chizahchii | @chizahchii
For kpoppers only : @byisquare