Sunday, February 05, 2017

Giveaway : Happy Birthday Aireen!


Assalamualaikun and hai! 
Izzah baru balik dari kampung. 
Well,  kenduri kahwin.  Biasalah. 

Haritu blogwalking and ternampak satu post tentang giveaway. 
Why not i try kan? 

Alhamdulillah, saya dah ikut semua syarat yg dikemukakan. 
Cuma saya tak faham yg no.10.
Letak dalam bloglist?  Saya takde bloglist. 
Do inform me ye kalau ada penyelesaian. 
Almaklumlah baru buat comeback 😂
*okey dah tahu hehe* 

So,  goodluck kepada semua yang join terutamanuya diri saya ni haha
Terima kasih kepada penganjur dan sponsors. 
Really appreciate it. 

KLIK BANNER UNTUK JOIN

SENARAI HADIAH YANG MENARIK DARIPADA ELSA & PARA SPONSOR UNTUK ANDA MENANGI!

Nature Republic Essence x 1 pemenang
Topup RM 5 x 1 pemenang

Bloglist selama 3 bulan x 5 pemenang

Topup RM 5 x 2 pemenang

Review Blog & Bloglist selama 2 bulan x 2 pemenang

5. Junzie
Topup RM 30 x 2 pemenang

Topup RM 5 x 2 pemenang

7. Sarah
Bloglist selama 2 bulan x 5 pemenang

8. Syaz
Topup RM 5 x 2 pemenang

9. Liyana
Review Blog & Igshop (jika ada, sponsor akan review igshop anda di instagram beliau) x 3 pemenang

Topup RM 10 x 2 pemenang

11. Farrah
Topup RM 5 x 2 pemenang

Bantal Burung Hantu x 1 pemenang
Topup RM 5 x 1 pemenang

Topup RM 5 x 2 pemenang
Bloglist selama 2 bulan x 5 pemenang

Tunai RM 10 x 2 pemenang

Tunai RM 10 x 2 pemenang

Dreamcatchers x 2 pemenang

17. HADIAH MISTERI DARI ELSA x 1 PEMENANG

Jika penyertaan kurang daripada bilangan seperti yang dicari, kemungkinan seorang pemenang boleh menang banyak hadiah. Siapa tahu kan hehe. AYUH PAKAT RAMAI RAMAI UNTUK JOIN! KLIK BANNER

Izzah Isa ❤

Twitter/Instagram :  @chizahchii | @chizahchii
For kpoppers only : @byisquare


9 comments:

  1. terima kasih join. elsa dah update dalam list. goodluck!

    p/s: rujuk tutorial buat bloglist dekat sini tau :* http://www.lyssasecret.com/2011/06/tutorial-letak-bloglist-dalam-blog.html

    ReplyDelete
  2. good luck..singgah dari GA yang sama http://msvelentine.blogspot.my/2017/02/giveaway-happy-birthday-aireen-by.html

    ReplyDelete
  3. datang dari GA yang sama... goodluck :D

    https://sishawa.blogspot.my/2017/02/giveaway-happy-birthday-aireen-by.html?showComment=1486651484132#c3635106518207582906

    ReplyDelete
  4. Goodluck.. jemput join ya :) http://fws00blog.blogspot.my/2017/02/pencarian-bloglist-mac-2017-by-fws.html <33

    ReplyDelete
  5. hai..datang dari ga yg sama..good luck..

    http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/02/giveaway-happy-birthday-aireen-by.html

    ReplyDelete
  6. hai. singgah dri GA yg sama. :) goodluck

    http://theaaisy.blogspot.my/2017/02/giveaway-happy-birthday-aireen-by.html

    ReplyDelete

Guna bahasa elok , okey ?