Tuesday, December 08, 2015

hai

Assalamualaikum.
maka, hari ni genap 7 bulan 2 hari saya tak update blog. Ya Rabbi.


teruk kan.
haih. Izzah izzah.


I guess nak tukar panggilan diri la . Hehe
kan sebelum ni asyik guna 'aku' kan. Kasar en.


so, starting today i'm using 'Izzah' eh :)


I don't know macam mana nak istiqamah update macam awak awak semua.
Lagi-lagi next year dah form 5.
ye . Form 5. Zaman menguruskan hal ehwal pelajar.


beratnya amanah. Doakan kami GAM1216 supaya menjadi pemimpin yang amanah.
Doakan kami berubah ke arah yang lebih baik.
Doakan hasrat BKM 2016 ke arah bi'ah solehah tercapai.


Mohon doa semua ye?


Masuk F5 banyak cabaran. F5 lah zaman kita nak bajet senior. Jadi senior yang baik cukuplah. Tak perlu buli buli. As senior la kita kena tunjuk peribadi dan akhlak yang baik kan.
Semoga kita sama-sama perbaiki diri masing masing dannnnnn ALL THE BEST SPM 2016 !!




esok ada kelas tambahan. Okay bai. Assalamualaikum .