Sunday, February 22, 2015

Welcome f4 baru | Going Back | #Wedding

Assalamualaikum 


______________________________________

Hari ni, balik semula ke asramaa~

"Ke SMAP Kajang ke kita"

Welcome to form 4 baru :)
Kami mengalu-alukan kedatangan anda.
Semoga anda semua dapat menyesuaikan diri dengan batch kami yang SUPER HEBAT ni , okay !

"GENERASI AMIRUL MUKMININ 1216"

Biar nama batch simple, tapi Gempak.
Kita harapan sekolah . 
Moga kita sama-sama meningkatkan lagi , mengGAHkan lagi nama Sekolah kita :)
They put us on a pedestal . So, we have to take that as a challenge to success !

_________________________________

Semalam 21/2/2015

Majlis Walimatul Urus Ustazah kesayangan kami, Ustazah Atiqah.
Ramainyaaaa batch GAM datang . Sangat ramai.
Rombongan Bangi, Klang, Shah Alam .
Dan sudah semestinya , All For Ummah dan deejay yang dibawa khas dari GAM1216 SMAPK. Hahaaa .

Aku datang ikut ex-smap . lagi syiok awww .
Ikut kak Hani n kak Fatin .
Aku datang terlambat sikit la.
Ada yang dah balik time tu.
Tak sempat nak ambik gambar ramai-ramai dengan kawan-kawan. (Macam hari ni tak jumpaaa)
Tak sempat tengok AFU . tengok Jodoh Berdua je la sempat .
Lagu favourite ? Mestilah . Tapi, yang nyanyi tu tak favourite laaa.
Penyanyi asal je favourite .
"Korang mengkucing aku kan kat sanaaa!!!"

Malas nak menaip panjang-panjang .
Stuffs tak kemas lagi . 

So, JOM BALIK SMAP KAJANG . WELCOME FOBA SMAPK :D 

uish uish

pinjam gambar !


No comments:

Post a Comment

Guna bahasa elok , okey ?