Tuesday, January 06, 2015

Segmen : New Year Blogwalking Januari by Sulyanie Ghazali

Assalamualaikum :)


*klik banner untuk join.

♥ Tarikh tutup : 31 JANUARI 2015
♥ Tujuan segmen nie untuk memudahkan sul dan peserta-peserta blogwalking dan follow blog-blog peserta yang lain.
♥ Senarai peserta akan diupdate setiap hari.
♥ Rajin-rajin kan diri jenguk + follow blog peserta yee. Dapat tambah follower jugak :)

Jom join sementara kita semua masih cuti ni. Hehe....


27 comments:

  1. assalamulaikum. thanks sebab sudi join. ni senarai peserta yee :)

    http://onlybeyoungonce.blogspot.com/2014/12/senarai-peserta-segmen-new-year.html

    ReplyDelete
  2. dari segmen yang sama
    http://sherabiyyy.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  3. blogwalking dari segmen sama :)

    http://thehaneul.blogspot.com/2014/12/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  4. balas balik! kite singgah yer ^^ dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum! Hana here balas kunjungan.Btw done! followback :D #salamKenal2

    http://cicihana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. singgah blogwalking here :)
    http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html
    btw,,done follow and klik nuffnang :)

    ReplyDelete
  7. hai... terjah balik! hehehe

    http://xennov.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    klik juga iklan tu :)

    ReplyDelete
  8. hai... terjah balik! hehehe

    http://xennov.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    klik juga iklan tu :)

    ReplyDelete
  9. halluuuuuu..sha membalas kunjungan dari segmen yang sama...one follow! ^_^

    ReplyDelete
  10. Blogwalking dari segmen yang sama, Btw follow back ye! :)

    -http://capital-aq.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html {CLICK SINI!}

    ReplyDelete
  11. Blas kunjungn. :)
    Follow sni jgak
    http://eli-daydreamer.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum...
    Dari segmen yg sama!
    Done follow :)
    http://nurfatihahhijau.blogspot.com/2014/12/segmen-new-year-blogwalking-januari-by_31.html

    ReplyDelete
  13. Salam Izzah..dari segmen yang sama. Dah follow :) Jemput singgah ye..

    http://kidskreatif.blogspot.com/2014/12/new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  14. Hi :) Datang bw! Follow sini :)

    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/12/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  15. Hai datang follow sini. Gudluck :)

    ReplyDelete
  16. Blogwalking dari segmen yang sama, follow back ya!

    http://thesoutheastasiangirl.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  17. dari segmen yang sama :)

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum! done follow.. singgah sini dari segmen yang sama..

    http://dotdotmissme.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  19. assalamualaikum, datang menyinggah dari segmen yang sama :D

    http://serisori.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum..

    http://akubudakkayu.blogspot.com/2015/01/new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  21. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhwah fillah abadan abada
    singgah blogwalking...

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  22. Hai..singgah dari segmen yang sama.

    Jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by-sulyanie.html

    ReplyDelete
  23. ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada juga buat segmen nanti boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete

Guna bahasa elok , okey ?